logo-image

Filmproduktion, flerkameraproduktion och fotografering

Blogg & nyheter

RSS

Swedish Trolls - The Invisibility Hat

9 Jan 2020

Storyteller och engelsmannen Dominic Kelly har tagit fram en ny föreställning om svenska troll, en fängslande historia som sätter fantasin i rörelse. Detta är en teaser som ska locka till föreställningen. Filmen spelades in i de djupa skogarna i Hälsingland.

/invisibility-hat-still-2.jpg

Visa vägen Gala för Samhall

23 Dec 2015

Årets Visa vägen Gala, som arrangeras av Samhall och genomfördes på Södra Teatern, livesändes via Aftonbladet TV. Vi bildproducerade programmet. Totalt användes åtta kameror, i kombination med VB och grafik. 

/samhall-600-img_3127.jpg

 

Levi's event

24 Aug 2015

Bildproduktion live i samband med event för lansering av ny serie jeans.

PWC Post Davos Nordic Summit

26 Mar 2015

/pwc-albright-still-400.jpg

På Grand Hotel hölls den årliga konferensen
Post Davos Nordic Summit, i regi av PWC.

Vi arbetade där med produktion av en filmad
intervju med fd. utrikes ministern i USA
Madeleine Albright, samt stillbildsfotografering
och videodokumentation av konferensen. All
produktion gjordes i samarbete med Zube Production.

Almedalen 2014

25 Aug 2014

Under Almedalsveckan producerade vi en rad filmer, filmade seminarier samt genomförde livesändning med flerkameraproduktion för Försäkringskassan.

2014-03-31 Seminarium kring IPCCs anpassningsrapport

2 Apr 2014

Livesändning och on demand-visning: /sei-bild1-400.jpg

IPCCs rapport: "Impacts, Adaptation and vulnerability, Klimateffekter i omvärlden: hur påverkas Sverige? Näringslivets klimat- anpassning, Så agerar vi i Sverige för att möta de indirekta konsekvenserna av globala klimatförändringar.

Rapporten presenterades av SMHI, SEI (Stockholm Environment Institut) och Nationell plattform för arbete med naturolyckor. Seminariet livesändes över webben och länkades in på SMHIs och SEIs hemsidor.

 

MinStoraDag

22 Mar 2014

Min Stora Dag är en stiftelse som ger barn, som inte fått samma start /minstoradag-logo-ny.jpg
i livet som andra, en upplevelse som de ska kunna minnas länge. 

Vi har haft nöjet att följa och filma många av dessa barn, när de fått
sin Stora Dag. 

Läs mer på  www.minstoradag.org

 

18 nya livesändningar av baskurs i psykiatri

27 Dec 2013

Under våren 2014 genomför vi 18 nya livesändningar av "Baskurs i psykiatri" för bl.a. Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens personal, som i sitt arbete möter människor med olika psykiska besvär och diagnoser. Sändningarna kan ses av registrerade deltagare på Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens portal Consensio.

Vårens kurs vänder sig till deltagare över hela landet.

18 Livesändningar av baskurs i psykiatri

28 Aug 2013

Nu under hösten genomför vi 18 livesändningar av en baskurs i psykiatri för bl.a. Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens personal, som i sitt arbete möter människor med olika psykiska besvär och diagnoser.

Sändningarna kan ses av registrerade deltagare på Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens portal Consensio.

Livesändningar från Almedalsveckan

28 Aug 2013

Samarbetet med Försäkringskassans inleddes med sju livesändningar av Försäkringskassans seminarier under Almedalsveckan. I det arbetet ingick även att ta fram en webbaserad plattform för livesändningar, on demand visning och extra material (PDF, mm.), vilken utvecklades i samarbete med Crossnet på deras Unity-plattform, och som sedan implementerades på Försäkringskassans hemsida.

Ramavtal med Försäkringskassan

28 Aug 2013

Presentationsdesign har vunnit Försäkringskassans upphandling och tecknat ramavtal om "webcast", livesändningar, streaming och videoproduktion.

Presentationsdesign kommer att tillhandahålla produktion av livesändningar och videoproduktion av både mindre och mer omfattande karaktär. Interaktivitet med publiken skapas genom livebilder, chatt, twitter eller SMS direkt in i sändningarna.

I ramavtalet finns Crossnet AB med som huvudleverantör av streamingtjänster och webblösningar för live- och on demand visning. För videoproduktion och redaktionellt/journalistiskt arbete finns (Björn) Carlgren TV & Videoproduktion AB med som underleverantör.

Trekameraproduktion på Grand Hotel

27 Mar 2013

Den 11 mars genomförde vi stillbildsfotografering samt en trekameraproduktion i Spegelsalen på Grand Hotell i Stockholm. Ytterligare en fotograf arbetade med filmade intervjuer.

Socialdemokraterna - 16 februari

20 Feb 2013

sap-sandning-2-5308.jpg

Man tänkte sig en enkel webbsändning. Men det blev en genomarbetad TV-produktion med tre kameror, grafik och mailfrågor in i sändningen, en sändning som distribuerades i HD över webben till både projektorer/datorer och mobila enheter.

Det var Stefan Löfven och Carin Jämtin som, under ledning av moderator Ellinor Eriksson, kommunicerade med den socialdemokratiska organisationen ute i landet.

Foto: Anders Selin.

Kommentera

27 Nov 2012

Du får gärna kommentera både inlägg och annat du hittar på vår hemsida.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)