logo-image

Filmproduktion, flerkameraproduktion och fotografering

Våra tjänster och exempel på produktioner

Flerkameraproduktioner

Flerkameraproduktioner

Flerkameraproduktioner i sin enklaste form kan vara att en fotograf följer det viktigaste som händer på scenen med en huvudkamera, och vid sin sida även har en andra kamera, vilken ibland fungerar som en fast kamera men där fotografen när hon/han hinner byter utsnitt för att på bästa sätt komplettera huvudkameran. Dessutom kan ytterligare en fast kamera täcka en annan vinkel.

Mer komplicerade inspelningar, med mer som händer på scenen och fler personer som ska täckas på ett bra sätt, kräver fler fotografer och kameror. Vi anpassar lösningen efter behov och ambition.

 

Livesändningar

Livesändningar, webbsändningar, streaming

Livesändningar ger spänst och nerv till programmet. Alla skärper sig lite extra. Det ger också möjlighet att nå många, vilket kan göra det både motiverat och ekonomiskt att satsa lite mer på innehållet. Man kan engagera ledningen, interna och externa experter och lägga energi på ett bra och genomarbetat budskap och innehåll.

Vi livesänder över webben, till hemsidor, för projektion till större publik eller till mobila enheter.

En uppskattad funktion är ta in publikens frågor via SMS, både från den lokala publiken och den på webben. Det ger kortare frågor och möjlighet att välja de viktigaste. Frågorna läggs upp på en scenmonitor och när moderator, föreläsare eller panel tar frågan lägger vi även ut den nedtill i bild, både i sändning och på duk i lokalen. SMS-tekniken funkar även bra för omröstningar och enkäter.


Filmer & reportage

Filmer & reportage 

Vi har vår bakgrund i produktion av beställningsfilm, repotage och TV-produktion. Inspelningar gör vi med konventionell "ENG-teknik" (vanliga TV-/videokameror i HD) eller med DSLR-kameror för att få en "film-look", med kort skärpedjup, fina färger och högsta bildkvalitet. 

 

Fotografering

Fotografering

Stillbildsfotografering ligger oss varmt om hjärtat. Man fångar ett ögonblick, en stämning, en känsla, och ger sedan åskådaren möjlighet att ta del av det. 

 

/bildspel-640.jpg

Bildspel

Bildspel låter stillbildens fångade ögonblick fortsätta in i nästa ögonblick, till en magisk helhet.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)