logo-image

Filmproduktion, flerkameraproduktion och fotografering

Om oss

Till exempel webbsändningar

Bästa sättet att beskriva oss är kanske att berätta vad vi gör och hur. 

Just flerkameraproduktioner och livesändningar, t.ex. med visning i biografer ute i landet med högsta bild- och ljudkvalitet, blir allt mer intressant för organisationer och företag.

Tillväxtverket, Försäkringskassan, Google, ICA, LO, Psoriasisförbundet, KTH, SMHI, Stockholms läns landsting och Socialdemokraterna är exempel som vi har gjort liknande sändningar för och de har varit mycket nöjda med upplägget.

Man kan bjuda på de främsta föreläsarna och publiken kan få möta viktiga nyckelpersoner. I pauserna fikar man och får träffa och ventilera ämnet med kollegor från regionen.

Kommunikationen kan förstärkas genom interaktivitet, t.ex. SMS direkt in i sändningen, eller så har man en kamera och fotograf på orterna ute i landet, vilket ger den lokala publiken möjlighet att interagera med de övriga medverkande i programmet.

Detta blir något helt annat än att visa en film på datorn på jobbet via intranätet, då man får okontrollerade risker för störningar.

Just Tillväxtverket gjorde en utvärdering efter en sändning, med SMS för frågor, kommentarer och omröstningar, där en viktig slutsats blev det demokratiska värdet av att även blyga människor - med bra tankar - enkelt kunde göra sig hörda. 

Utmaningen ligger i att göra en helhet av det, dvs. skapa ett bra program med en levande interaktivitet med publiken och mellan orterna, och där man samtidigt ger utrymme för orterna att både synas och lokalt entusiasmera sin publik. Det är sådant som vi gärna hjälper till med, förutom att lösa det rent tekniskt på bästa sätt. Allt för att orterna ska kunna medverka och prata med varandra på ett naturligt sätt. 

sap-sb-anders-5304.jpg

Vår efarenhet och kompetens

Vi har arbetat länge inom film och rörlig bild; allt ifrån utformning och produktion till att anpassa och installera tekniken som visar upp filmerna.

sb-200x187.jpgSvante har många års erfarenhet av beställningsfilm, skräddarsydda TV-kanaler, fotografering och filmning mm. Idag arbetar han som projektledare, producent, bildproducent, redigerare och fotograf inom både film och stillbild.

Henrik har många års erfarenhet av grafisk form och animeringar inom video, bearbetning och optimering av videomaterial,  tekniska installationer, mm. Idag arbetar han bl.a. med 3D-animeringar, livesändningar, videoproduktion och installationer. 

Benny har många års erfarenhet av att konstruera, bygga och installera teknik för att visa video på museer, utställningar, event mm. Idag arbetar han med teknisk idéutveckling och projektledning, programmering och anpassning av teknik samt installationer.

Samarbetspartners

Många produktioner, bl.a. inom event och konferenser, gör vi i samarbete med Zube Production

Extra resurser

Vi har en stor stab av företag och frilansare som vi kontunuerligt tar in i projekt vid behov. Det kan vara allt från fotografer, ljudtekniker, scriptor och sminköser till installationstekniker och montörer.

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)